Kontaktoplysninger & Handelsbetingelser

 

1FASHION.dk

2000 Frederiksberg

Denmark

Mail: Shop@1fashion.dk

Tlf:  0045 60709403

 

   LC71066-2-1   $_83

 

 

 

 

 

Levering
Alle pakker sendes med Post Danmark.

Der afsendes varer en gang  ugentligt. Det kan forekomme at enkelte varer er udsolgt og der vil være ekstra leveringstid. I så fald vil vi kontakte dig.

1Fashion kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark.

Alle priser inkl. moms

Betaling
1Fashion krypterer alle dine kortoplysninger. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen.

Bestilling
Priserne er faste. Når du handler med 1Fashion indgås aftaler på dansk.

Returret og varereturnering
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen. Omkostninger til fragt og returnering skal du selv afholde. Husk at vedlægge frankeret svarkurvert, da I selv afholder omkostningerne for disse.

Varen skal være ubrugt og returneres i original emballage. Varen skal være 1Fashion i hænde senest 14 dage efter, at du modtog den. Send en mail til os med angivelse af hvad du returnerer herunder ordrenummer. Vi tilbagefører pengene (købsprisen) der er brugt til købet.

Omkostningerne i forbindelse med returneringen afholdes af dig. Vedlæg frankeret svarkuvert der passer til varens størrelse.

Send Varen til:

1Fashion
Lollandsvej 30,1
2000 Frb

Reklamation
1Fashion yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles 1Fashion indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder 1Fashion returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til: 1Fashion tlf 60709403

Varereturnering : bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, ordrenummer og kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Post/Pakker der forsvinder under transport er IKKE 1Fashion´s ansvar, og vi dækker ikke for varer der er forsvundet eller beskadiget under Post Danmark-

Sikkerhed
Ingen personlige oplysninger der registreres hos 1Fashion, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på u krypteret form, og gemmes i 5 år.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.